BOMB! Gumihal Rippa 5db

990 Ft1.490 Ft

A gumihal legnépszerűbb formája, melyet a szlovák tervezők és pergetőhorgászok csapata tervezett. Formájának köszönhetően a hal tökéletesen utánozza ragadozó halaink táplálékát.

Leírás

A gumihal legnépszerűbb formája, melyet a szlovák tervezők és pergetőhorgászok csapata tervezett. Formájának köszönhetően a hal tökéletesen utánozza ragadozó halaink táplálékát. A vízben való mozgása két okból tökéletes:

1. Megfelelő kialakítás és a hibátlan test arányok
2. A csali testének a legmagasabb minőségű anyag keverékből történő kiöntése

A hal egész testének finom struktúrája van és hátsó részén a farok résznél bevágások találhatóak, amik megkönnyítik jig horog megfelelő behelyezését.. A feszesebb test és a lágy farok a vízben folyamatosan rezegnek, és a legigényesebb ragadozókat is támadásra ingerlik. Ezen kívül 3D-s szemei is elősegítik a természetes hal imitálását.

A BOMB! Rippa a leghatékonyabb színekben lett kialakítva, melyek Európa vizein való hosszútávú tesztek alapján lettek kiválasztva.

Márka

BOMB!

További információk

Tömeg40 g
Gyártó

BOMB!

Gumihal méret

10cm/best, 10cm/bomb, 10cm/carrot, 10cm/hawai, 10cm/honey, 10cm/jungle, 10cm/nero, 10cm/perchy, 10cm/polar, 10cm/redface, 10cm/spring, 10cm/tango, 10cm/yeti, 8cm/best, 8cm/bomb, 8cm/carrot, 8cm/hawai, 8cm/honey, 8cm/jungle, 8cm/nero, 8cm/perchy, 8cm/polar, 8cm/redface, 8cm/spring, 8cm/tango, 8cm/yeti

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BOMB! Gumihal Rippa 5db” értékelése elsőként