Delphin Area CARRY Carpath XXL

19.090 Ft22.390 Ft

Carryall táska egy praktikus táska horgászfelszerelés tárolására.

Leírás

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok, ergonomikus szabás. Ez a Delphin AREA!

Carryall táska egy praktikus táska horgászfelszerelés tárolására. Tervezéskor a fókusz a praktikus használaton volt, valamint hogy ellenálljon a rossz időjárási viszonyoknak. A táska 6 mm béléssel rendelkezik minden oldalon, a szerelékek maximális védelmét biztosítva. Az egész táska rendkívül kompakt és stabil még üresen is. A teljes alsó rész 5 cm magasan vízálló réteggel merev résszel van ellátva, ezáltal nedves felszínre is tehető vagy akár vízbe. 3 cipzáros zseb található még rajta az egyéb horgász kiegészítők számára. A belsejében még egy nagy hálós zseb is helyet kapott. A belső tér maga úgy lett tervezve, hogy a többi táska az AREA szériából kényelmesen elférjen benne. Puha hevedere révén maximális a kényelem vállon viselve, vagy a praktikus fogónál fogva.

Műszaki paraméterek XL:
Táska mérete: 55 x 35 x 30 cm
Belső méret: 45 x 30 x 29 cm
Első zseb méret: 30 x 20 x 5 cm
Oldal zsebek méret: 25 x 20 x 5 cm
Belső hálós zseb méret: 40 x 30 cm

Műszaki paraméterek XXL:
Táska mérete: 60 x 35 x 36 cm
Belső méret: 55 x 29 x 32 cm
Első zseb méret: 35 x 25 x 5 cm
Oldal zsebek méret: 25 x 25 x 5 cm
Belső hálós zseb méret: 48 x 29 cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Márka

Delphin

További információk

Tömeg1700 g
Táska méret

XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Area CARRY Carpath XXL” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.