Delphin Area EASY Carpath

5.090 Ft5.790 Ft

A Delphin SMART Easy bag táska apró kellékek elhelyezésére szolgál, melyeket védenie kell, és egyúttal nem szeretné, hogy ellenőrizetlenül a fő táskában legyenek szétszórva.

Leírás

A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok, ergonomikus szabás. Ez a Delphin AREA!

A Delphin SMART Easy bag táska apró kellékek elhelyezésére szolgál, melyeket védenie kell, és egyúttal nem szeretné, hogy ellenőrizetlenül a fő táskában legyenek szétszórva. A felső fedél éppen emiatt áttetsző és megfelelően szilárd anyagból készül. A horgász így azonnal láthatja a táskája tartalmát. A SMART Easy Bag alsó része merevített és 6 mm vastag párnázású. Az oldalsó és alsó párnázás a merevített alsó résszel így megfelelő védelmet nyújt a táskában elhelyezett dolgoknak. A táska belső része egy (M méret) vagy kettő (L méret) válaszfallal van elválasztva, amelyek mozgathatók és tépőzárral rögzíthetők. Praktikus tartó a kényelmes viseléshez.

Műszaki paraméterek:
Méret M : 18 x 13 x 7 cm
Méret L : 18 x 26 x 7 cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.

Márka

Delphin

További információk

Tömeg700 g
Táska méret

L, M

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin Area EASY Carpath” értékelése elsőként