-10%

Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátor

4.190 Ft116.990 Ft

Teljesen új sátor mely teljes egészében a Delphin cég tervezői által volt megtervezve.

Kiürítés

Teljesen új sátor mely teljes egészében a Delphin cég tervezői által volt megtervezve. Ennek köszönhetően a sátor a legkisebb részletekig kidolgozott. A sátor fő konstrukcióját három fő bordaív alkotja, melyek egymás közt ki vannak merevítve további konstrukció elemekkel. Ez biztosítja a kivételes stabilitást erős szélben, vagy viharban. Lehetővé teszi belső tér jobb kihasználását. A sátor kényelmes szállást biztosít 2 vagy 3 személynek a felszerelés mennyiségtől függően. Méretei: 315 x 320 x 170 cm.

A legmagasabb osztályú anyagnak köszönhetően mely 10 000 mm-es vízoszlopú valamint az összes varrás átragasztásával, a sátor tökéletesen izolált bármilyen mennyiségű csapadék ellen, mely meglepheti Önt.

A B-3 sátorhoz lehetséges hozzávásárolni első fólia ablakokat, és téli takarót, amely megnöveli a sátor hőállóságát.

A legfontosabb a végére. A Delphin B-3 sátor egy újítással rendelkezik a CLIMA CONTROL rendszer mely teljes egészében a Delphin cég tervezői által volt megtervezve. Ez a rendszer két szellőztetőből áll átellenes oldalakon (a bejárati ajtó és a hátsó ablak fölött). Ennek az átgondolt rendszernek köszönhetően be lehet biztosítani a friss levegőellátást, akkor amikor nem lehet szellőztetni a nagy ablakok segítségével. Biztosan értékelni fogja főleg éjszaka, mikor csökkenti a páralecsapódást. Az egész rendszer könnyen kezelhető a sátor belsejéből.

A sátort padló nélkül értékesítik. Azonban a teljes alján cipzár található. Ez a padló rögzítésére szolgál, amely megvásárolható és megakadályozza, hogy a rovarok vagy rágcsálók bekerüljenek a sátorba.

Műszaki paraméterek:
Külső méret: 315 x 320 x 170 cm
Vízoszlop: 10 000 mm
Szállítási méret sátor: 130 x 35 x 35 cm
Tömeg-sátor: 14 kg
Szállítási méret téli takaró: 95 x 23 x 23 cm
Tömeg-téli takaró: 6 kg

Márka

Delphin

Tömeg14300 g
Sátor minta

Ablak szett a Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátorhoz, Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátor, Téli takaró a Delphin B-3 Clima Control hoz, Vastag padló a Delphin B-3 Clima Contol sátorhoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin B-3 CLIMA CONTROL sátor” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Scroll to Top