Delphin NIRVANA FDR + 3 spicc

3.090 Ft53.990 Ft

Leírás

Exkluzív, kiváló minőségű bot a legigényesebb feeder horgászok számára. A NIRVANA FDR dizájnja és kivitelezésének részletei biztosan megragadja tekintetét.

A bot extra vékony, de nagyon erős és masszív parabola akciós blankból készült. A titok a 3K karbon borításban van, amely a bottest teljes hosszát befedi, és megerősíti az egész botot, miközben megvédi a túlterheléstől. Ezenkívül ez a karbon borítás nagyon vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A Nirvana minden tagja fémgyűrűket tartalmaz, amelyeket PowerJoin néven ismerünk, és amik minimálisra csökkentik a tagok végének sérülésének lehetőségét.

Ehhez a bothoz a SEAGUIDE gyűrűket választottuk, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt. Az UltraLight technológiának köszönhetően hozzájárulnak a bot kis súlyának megtartásához. Ezt biztosan értékelni fogja, ha gyakran dob, mint általában a feeder horgászok.

Egy másik részlet, amely kiegészíti a teljes hatékonyságot és dizájnt, nem más, mint a luxus ergonomikus orsótartó és nyél. Két anyag és szín – PURE CORK parafa és fekete EVA hab – kombinációjával tervezték. A nyél FullShrink habbal van bevonva, amely illeszkedik a tenyeréhez, és még hidegebb napokon is kényelmes a fogása.

Az egyedi dizájn és a matt elemek tökéletes együttest alkotnak, amely a NIRVANA-t a felszerelésed koronaékszerévé emeli.

Technikai információ:
Modell: 12ft/360cm/80g
Tagok száma: 3 + spicctagok
Bottest átmérője a nyél fölött: 11.6 mm
Gyűrűk száma (bot + spicc): 7 + 6
Szállítási hossz: 125 cm
Súly: 303g
Nyél: PureCORK parafa + EVA hab
Nyélhossz (a bot végétől az orsótartó közepéig): 47 cm
Vezetőgyűrű mérete: #25

Modell: 13ft/390cm/80g
Tagok száma: 3 + spicctagok
Bottest átmérője a nyél fölött: 12,3mm
Gyűrűk száma (bot + spicc): 8+6
Szállítási hossz: 135 cm
Súly: 328g
Nyél: PureCORK parafa + EVA hab
Nyélhossz (a bot végétől az orsótartó közepéig): 49cm
Vezetőgyűrű mérete: #25

Márka

Delphin

További információk

Méret

botspicc készlet Delphin NIRVANA FDR / 3db L+M+H, Delphin NIRVANA FDR + 3 spicc 12ft/80g, Delphin NIRVANA FDR + 3 spicc 13ft/80g, spicc Delphin NIRVANA FDR Heavy CARBON/1db, spicc Delphin NIRVANA FDR Light CarbonGLASS/1db, spicc Delphin NIRVANA FDR Medium CARBON/1db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin NIRVANA FDR + 3 spicc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.