Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs

18.890 Ft

A zöld és a fekete színek kombinációja klasszikus a horgászok, vadászok és mindazok körében, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket. Annak ellenére, hogy a csizma nagyon erős, nagyon könnyű is maradt, amely tulajdonsága különösen alkalmassá teszi akár hosszú sétákhoz is.

Leírás

A Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs ideális választás a havas téli napokra, és biztosan jól jön a nyirkos őszi séták vagy horgásztúrák során is.

A bakancs megemelt gumi szára egészen a bokáig ér, ami azt jelenti, hogy lábai szárazak maradnak még akkor is, ha tócsákban, olvadt hóban vagy sárban sétál.

Ezenkívül ez a lábbeli nagyon könnyen tisztítható, és stabilitást biztosít csúszós felületeken is. A cipő többi része Oxford anyagból készül, amely még a legextrémebb körülmények között is meleget biztosít. A belseje, a külső és a belső réteg között, puha polár és szintetikus mikroszálak keverékéből áll. Ezek az anyagok még lékhorgászat során is kényelmet biztosítanak, amikor a cipő talpa közvetlenül a jéggel érintkezik.

Ez a bakancs elég magas ahhoz, hogy akár nagy hóban is használható. A felső részében húzózsinór található, a könnyebb felvétel érdekében.

Márka

Delphin

További információk

Méret

Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 41, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 42, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 43, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 44, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 45, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 46, Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs 47

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin SnowTEX magasszárú hőszigetelt bakancs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.