Delphin TYRE X túracipő

21.190 Ft

A TYRE X cipőnek klasszikus fekete és barna színe van és modern dizájnnal rendelkezik, ami tökéletesen illeszkedik majd horgász- vagy túrázó felszereléséhez.

Leírás

A Delphin TYRE X túracipő a kényelmes lábbelik minden követelményének megfelel legyen szó horgászatról, túrázásról vagy a természetben töltött alkalmi sétákról. Az év bármely szakában hordhatjuk őket, de a legtöbbet tavasszal vagy ősszel hozhatja ki belőlük.

A cipő talpán a redőket úgy tervezték, hogy a megcsúszás lehetőségét minimálisra csökkentsék és jobb tapadást érjenek el nehéz terepen. A felsőrész nagyteherbírású, strapabíró anyagból készült, hogy jobban megvédje a lábát az éles tárgyakkal és nedvességgel szemben. A redőzött nyelv távol tartja lábától a törmeléket és a vizet, a sarokrész közelében található fúl pedig lehetővé teszi, hogy gyorsan felvegye a cipőjét, amikor a kapásjelző riaszt.

Márka

Delphin

További információk

Méret

Delphin TYRE X túracipő 41, Delphin TYRE X túracipő 42, Delphin TYRE X túracipő 43, Delphin TYRE X túracipő 44, Delphin TYRE X túracipő 45, Delphin TYRE X túracipő 46, Delphin TYRE X túracipő 47

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delphin TYRE X túracipő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.