Gabi Csali Wafters

1.390 Ft

A Gabicsali Wafters csalik egy nagyon hosszú kísérletezés végeredményei. Aki már használta valamelyik Gabicsali terméket az tudhatja, hogy célunk a legmagasabb minőség megtartása mellett a csalik minél fogósabbak legyenek a vízparon.

Leírás

A Gabicsali Wafters csalik egy nagyon hosszú kísérletezés végeredményei. Aki már használta valamelyik Gabicsali terméket az tudhatja, hogy célunk a legmagasabb minőség megtartása mellett a csalik minél fogósabbak legyenek a vízparon. A Wafters csalik lényege, hogy minimális lebegőképességgel rendelkeznek, és a hajszálra felfűzve a horgot nem emeli el a fenékről, csak súlytalanul fekszik, vagy enyhén lebeg a hajszálon. Ennek a csalizási módszernek akkor van jelentősége, ha nagyon gyenge a halak kapókedve. A csalik különlegessége továbbá, hogy összegyúráskor, nagy mennyiségű étvágyfokozót, és a csomagolás előtt is egy kevert aminó és betain fürdőt vesznek, ez pozitívan hat a halak táplálkozására.

Tipp: A csalik bármelyik Gabicsali etetőanyaggall, és methoodmixel eredményesen alkalmazhatóak.

A Balatonon kosárral dobáló sportársaknak még egy apró segítséget nyújtanék. Sokan a könnyen kioldódó etetőanyagokra esküsznek a Balatonon, de a közel 20 éves balatoni pecám alatt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy legtöbbször pontyra a keményre begyúrt etetőanyag hozza az áttörést. Ennek az az oka, hogy a sok vízalatti áramlat, és az apró halak a könnyen kioldódó etetőanyag szemcséket hamar összecsipegetik, és utána olyan mintha ólommal, vagy üres kosárral dobálnánk őket. Ezen felül a pontyok egy nehezebben oldódó etetőanyagra, vagy pasztára erősebben szívnak rá, és ezért a kis könyített csali szinte a hal tudta nélkül repül bele a szájába. A Balatonon a wafters csalik a pasztákkal kombinálva nagyon eredményesek tudnak lenni. A legmegfelelőbb horogméret 8-12-es, és aránylag rövid 6-8cm-es horogelőke, fix- vagy ütköztetett kosárral kombinálva.

Márka

Gabi Csali

További információk

Tömeg50 g
Ízesítés

Ananász-Banán, Eper, Fokhagyma-Fehér, Fokhagyma-Zöld, Mangó-Körte, Őszibarack, Sárgadinnye, Polip-Tintahal

Méret

6x8mm, 8x10mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabi Csali Wafters” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.