powerbank Delphin POWERA / 30 000mAh

19.290 Ft

Leírás

Ez a powerbank nélkülözhetetlen kiegészítő lesz horgászataihoz, vagy ha úton van, vagy bármilyen szabadtéri program során, ahol nincs azonnali hozzáférési lehetősége elektromos hálózathoz. A 30 000 mAh kapacitás elegendő bárhol is tartózkodik. Segítségével többször is könnyedén feltöltheti telefonját, fejlámpáját, GoPro kameráját vagy egyéb elektronikai készülékét.

Két USB port-tal rendelkezik, amellyel két eszközt tölthet egyszerre. Az egyik 1A-es, a másik 2A-es az extra gyors töltés érdekében.

Digitális LCD-kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, lemerülése után pedig egyszerűen újratölthető a kettő USB-port (Micro USB, USB-C) valamelyikével.

A legjobb biztonság érdekében a Powera túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen védett. Emellett túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik, így a töltőt akkor is bedugva hagyhatja, ha a készüléke 100%-ig fel van töltve. Nem kell attól tartania, hogy az akkumulátor lemerül, mert ez a készülék túltöltés elleni védelemmel is rendelkezik.

Szükség esetén lámpaként is használhatja, hiszen tartalmaz egy LED diódát, ami az oldalsó gomb kétszeri megnyomása után világít.

Technikai információ:
Méretek: 150x70x30 mm
Akkumulátor: Li-ion
Kapacitás: 30,000 mAh
Bemenetek: Micro USB, USB-C
Kimenetek: DC 5 V/2 A, DC 5 V/1 A
Súly: 612 g

Márka

Delphin

További információk

Tömeg612 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„powerbank Delphin POWERA / 30 000mAh” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.