Thermacell szúnyogriasztó MR-GJ készülék

12.990 Ft

Túrázzon, horgásszon szúnyog mentesen
hordozható szúnyogriasztóval!

Leírás

Túrázzon, horgásszon szúnyog mentesen
hordozható szúnyogriasztóval!
Ha zavarják a szúnyogok, vérszívók a hobbija közben,
kifejezetten viszketnek szúnyogcsípései,
vagy allergiás a szúnyogriasztó krémekre, spray-kre,
megtalálta az Önnek legmegfelelőbb szúnyogriasztókat!

Míg a krém és spray típusú szúnyogriasztók általában kellemetlen illatúak, ragad tőle a bőre, csúszóssá válok a keze, de akár allergiás reakciót is kiválthatnak, addig a Thermacell és AMT szúnyogriasztók nem érintkeznek a bőrével.
A krémek, spray-k csak a csípésektől védik meg, mivel a vérszívó rovarok csak kb. 1-3 cm-ről érzi meg a riasztó hatását, azonban a Thermacell szúnyogriasztó 21 m2-es területen garantálja a szúnyogok és más vérszívó rovarok távol tartását, és nem érintkezik a bőrével.
A ThermaCell szúnyogriasztó készülék 21 m2-es területen garantálja a szúnyogok és más vérszívó rovarok távol tartását. Természetben végezett hobbikhoz (pl. horgászat, kempingezés, természetjárás) használják előszeretettel. A rovarriasztó készülék könnyű, áramforrásmentes és hordozható. Egy órányi szúnyogmentes kerti parti, vagy esti cserkelés mindössze 200 forintba kerül.
Fontos jellemzői: a különböző spray-ekkel és krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így nem vált ki allergikus reakciókat.

Márka

THERMACELL

További információk

Tömeg300 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermacell szúnyogriasztó MR-GJ készülék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.