Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen

6.490 Ft8.090 Ft

Leírás

Élvezze a természetben való tartózkodást még hideg időben is az új Delphin TUNDRA Queen termálruházattal. A Queen sorozatot azoknak a hölgyeknek tervezték, akik szeretnének védekezni a hideg környezeti hatások ellen horgászat, túrázás vagy téli sportok során. A poliészter (60%) és pamut (40%) kombinációja nagyon kellemes tapintású, az elasztikus anyag pedig nagy kényelmet nyújt a hideg téli éjszakákon. A stílusos Queen dizájnnal Ön mindig egyedi lehet!

Kabát

Hosszú ujja és magas gallérja van, ami cipzárral rendelkezik, hogy melegen tartsa viselőjét. Ráadásul a cipzárt belülről szövet borítja, így nem karcolja meg viselője nyakát. Az alsó rész egy kicsit hosszabb, a kabát és a nadrág fedi egymást, hogy még mozgás közben is megfelelően takarjon.

Nadrág

A nadrág elasztikus dereka Delphin logóval rendelkezik, amely bármilyen testtípushoz illeszkedik. A melegen tartás érdekében a nadrág egészen a bokáig ér, kényelmes illeszkedéssel. A nadrág felső része egy kicsit magasabb, így a felső és a nadrág fedi egymást.

Márka

Delphin

További információk

Méret

Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső L, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső M, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső S, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső XL, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső XS, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / felső XXL, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág L, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág M, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág S, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág XL, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág XS, Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen / nadrág XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermo aláöltözet Delphin TUNDRA Queen” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.