Úszó merítőfej Delphin HYBRID

7.690 Ft8.890 Ft

Műszaki paraméterek:
Gumírozás: Igen
Szemek nagysága: 8mm x 8mm

Leírás

Lebegő merítőfej, úgynevezett hibrid hálóval, amelynek a közepe nylon és az oldala gumírozott. Egy ilyen nem mindennapi, de annál zseniálisabb kialakításnak számos előnye van.

A nylon háló fő tulajdonságai közé tartozik a nagy szilárdság és a tartósság. Ráadásul a klasszikus hálókhoz képest lényegesen kisebb ellenállást kelt halmerítéskor. Horgászat során a háló kezelése így sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb.

Az oldalsó gumírozott háló halkímélő. Ennek a két anyagnak a kombinációja így magas kényelmet biztosít a használat során, és kíméletes a fogásához.

Ezenkívül a Delphin HYBRID szögben állítható menetes csatlakozással rendelkezik. Segítségével a fej bármilyen szögben állítható a nyélhez képest. A fogását megmeríteni sokkal könnyebb lesz még a kevésbé hozzáférhető terepen vagy meredek partok közelében is.

A fej ideális a könnyű ATOMA sorozatú nyelekhez, de az univerzális menetnek köszönhetően a legtöbb kapható nyélhez alkalmas.

Márka

Delphin

További információk

Méret

Nyél Delphin ATOMA Feeder 260cm, Nyél Delphin ATOMA Feeder 320cm, Nyél Delphin ATOMA Feeder 400cm, Úszó merítőfej Delphin HYBRID 50x40cm, Úszó merítőfej Delphin HYBRID 60x50cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Úszó merítőfej Delphin HYBRID” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.